Wat onze klanten zeggen:

 

“Informa is door de jaren heen een zeer betrouwbare partner gebleken waardoor we ze nu ook uitgenodigd hebben om onze nieuwe strategie mee te bepalen.”

 

“Informa staat ons altijd bij met raad en daad. Wij kunnen altijd vertrouwen op de specialistische kennis en ruime ervaring. Toen vanuit de organisatie begin dit jaar steeds meer ideeën gingen leven over de cloud zijn wij dan ook naar informa gestapt om de IBM Cloud oplossingen te exploreren.”

 

“Zeer tevreden over Informa, zijn zeer specialistisch en professioneel en helpen ons met diverse vraagstukken met name waar het IBM technologie betreft.”

 

“Bij oplevering van het migratie project werd door onze directie gevraagd wat de issues/pijnpunten allemaal waren gedurende de uitvoering, waarbij wij als team al lachend konden melden dat die er niet zijn geweest. Een unicum voor een dergelijk project!”

 

“Al jaren lopen wij het idee rond om een nieuw datawarehouse op te zetten, echter door de verschillende invalshoeken en wijzigingen in de business is hier in het verleden nooit een besluit over genomen. Tijdens de innovatie dag van Informa werd het ons ineens duidelijk en vielen de puzzelstukjes in elkaar. Daarna werd er een concreet plan van aanpak opgesteld die wij nu met vol vertrouwen gaan uitrollen.”

 

“Dankzij de prettige aanpak en kennis van Informa hebben wij onze data omgeving in afgelopen jaren naar een hoger level getild. Als een project is afgerond, is er tijdens de innovatie dag alweer een nieuwe project geboren. Hierna volgt een concreet plan waarna het gefaseerd wordt uitgerold. Samen met Informa werken wij aan onze strategie en daadwerkelijke uitvoering hiervan”.

 

“Als opleidingsinstituut willen wij werken met innovatieve technologie samen met Informa hebben wij grotendeels de GDPR problematiek opgepakt.”

 

“Door de inzet van Informa worden wij ontzorgd. Dit betekent onder andere soepel lopende projecten, duidelijke communicatie en tevreden eindgebruikers.”

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie