Gegevensmigratie vereenvoudigd: Data Blueprint helpt

Data Blueprint, een dienst van Informa, biedt de oplossing voor uw gegevensbeheer tijdens complexe processen zoals een ERP-migratie, bijvoorbeeld naar SAP. We starten met een diepgaande analyse van uw datalandschap om een op maat gemaakte architectuur te ontwikkelen die perfect aansluit op uw behoeften en de eisen van het nieuwe ERP-systeem. Deze architectuur is ontworpen om de waarde van uw gegevens te behouden en risico’s te minimaliseren, zoals gegevensverlies en beveiligingslekken.

Bovendien kijken we met Data Blueprint ook naar oplossingen voor het behoud van data die niet gemigreerd wordt, zodat deze beschikbaar blijft voor analyses en rapportages. Kies voor Data Blueprint en maak van uw gegevenstransformatie een naadloze en winstgevende ervaring. Met onze expertise kunt u zich concentreren op uw bedrijfsdoelen, wetende dat uw gegevens in veilige handen zijn.