Nieuw ERP pakket? Tijd om uw data op te schonen!

De implementatie van een nieuw (ERP)pakket is hét moment om uw data onder handen te nemen. Voer een grondige audit uit van de bestaande data in het huidige (ERP)systeem. Identificeer welke gegevens relevant zijn en welke mogelijk verouderd, overbodig of van lage kwaliteit zijn. Dit helpt bij het opruimen en opschonen van de data voordat deze worden overgezet. Zorg daarnaast voor een goede datatransformatie. Datatransformatie zorgt ervoor dat de gegevens naadloos kunnen worden overgedragen en kunnen worden geïntegreerd; zo blijven ze van waarde en bruikbaar in de nieuwe omgeving. Wenst u professionele hulp bij de opschoning van uw data? Informeert u dan eens bij Informa naar de mogelijkheden. Onze data-experts staan voor u klaar. #dataquality #datagovernance #datamanagement