Open Dag Fontys

Op 16 maart jl. was Informa als Partner in Education aanwezig op de open dag van Fontys Hogeschool ICT te Eindhoven.

Informa stond met een stand bij de afstudeerrichtingen ICT & Business en ICT & Software. Wij hebben geprobeerd om daar een bijdrage te leveren aan inzicht in wat de opleiding oplevert in de praktijk. Samen met de Gemeente Eindhoven en Ciber wilden we aangeven waarom wij als Partner de unieke lesmethodes van Fontys ICT ondersteunen. Wij vinden dat deze lesmethodes bijdragen aan het snel up & running zijn van een stagiair of afstudeerder in de rap verouderende ICT wereld. Fontys leert ons inziens de studenten juist hòe te leren en nieuwe techniek jezelf snel eigen te maken. Dit is voor veel bedrijven een grote pré.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie