Vacature Sales Professional (24-40)

Als Sales Professional bij Informa beheer je de contacten met onze relaties en zet je in op een langdurige, plezierige en professionele klantrelatie. Je werkt vanuit onze vestiging in Oud Gastel en bent actief in Nederland en België.

Je spot opportunity’s, legt contacten met prospects en beheert het offerte- en beslissingsproces. In samenwerking met een marketingbureau werk je aan gerichte salescampagnes en acties.

Je hebt veelal contact op C-level met mensen met een bedrijfskundige of IT-achtergrond en opereert op HBO werk- en denk niveau. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, beschik je bij voorkeur over een aantal jaren werkervaring.

Je komt te werken in een hecht, informeel team. Je werkt zelfstandig maar kunt altijd een beroep doen op je collega’s en hun expertise.

Spreekt het bovenstaande je aan? Dan komen we graag met jou in contact! Stuur ons je motivatie en CV en hopelijk geven die aanleiding om face-to-face nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken uit naar jouw reactie die je kunt sturen naar Bertino Melissen via g.melissen@informa.nl.