Vacature Junior Data Consultant

Als junior Data Consultant ga je voor onze relaties aan de slag om data te verzamelen, organiseren koppelen, ontsluiten en te beheren. Je begeeft je hiermee echt in het kloppende hart van de organisatie en jij weet als geen ander dat je met data hét verschil kunt maken.

Vaak zal je hierbij acteren op het scheidingsvlak van techniek en de business. Als consultant ben je gespecialiseerd in de nieuwste geavanceerde methodes, technieken en producten en zal je deze kennis samen met je analytische vaardigheden inzetten om voor de klant de juiste data aan te leveren, op het juiste moment in uiteraard de juiste kwaliteit. Het is jouw taak om deze informatie beschikbaar te maken en te houden.

De Informa Consultants zijn actief bij het advies, implementatie en onderhoud & beheer fase, dus de gehele levenscyclus van de data. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een strategische data-architectuur, het vertalen van business vraagstukken naar informatiebehoefte of het optimaliseren van de performance van een specifiek product. Informa is voor onze klanten de partij die deze zorgen uit handen neemt. Uiteraard gebruiken we hiervoor de nieuwste technieken en producten. Als IBM-partner gebruikt Informa hiervoor bij voorkeur uit het IBM portfolio. Je kunt hierbij denken aan producten op het vlak van data-integratie, datareplicatie, databeveiliging en datamanagement.

Naast een marktconform salaris, een leasewagen en uiteraard een laptop en telefoon van de zaak, biedt Informa je met name de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het werken met data en dat alles in een klein gemotiveerd team. Aangezien we continu bezig zijn met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van informatiemanagement, is jezelf blijven ontwikkelen een belangrijk onderdeel van je werk. Uiteraard biedt Informa jou hiervoor alle ruimte en mogelijkheden.
Wil jij jezelf ontwikkelen tot een kei in alles wat te maken heeft met data, continu jezelf uitdagen in nieuwe projecten én wil je voor onze klanten het verschil maken, neem dan contact met ons op!

Informatie: R.M.J. Prop, Manager Professional Services (r.prop@informa.nl)