Vacature van Sales Binnendienst naar Accountmanager (M/V)

Informa: We love data!

 

Ben jij iemand die op zoek is naar een baan met doorgroeimogelijkheden? Lees dan zeker even verder want wij zijn op zoek naar een

 

Sales Binnendienst Medewerker (M/V) met ambitie 

om door te groeien naar Accountmanager

(fulltime)

 

Wat ga je doen?

In deze functie start je als Sales Binnendienst Medewerker om feeling te krijgen met onze specialistische producten en diensten en om inzicht te krijgen in onze werkwijze.

In de eerste maanden bestaan je werkzaamheden onder andere uit: telefonisch contact met bestaande en potentiële opdrachtgevers, het voeren van telefonisch acquisitie gesprekken, het opstellen en opvolgen van offertes, adviseren van klanten over IBM software, monitoren en beheren van aanbestedingen, input leveren voor en beheren van social media kanalen.

Na deze periode ga je, naast de interne werkzaamheden, zelfstandig potentiële klanten bezoeken voor het voeren van verkoop- en adviesgesprekken. De verdeling zal zijn: 2 dagen binnendienst werkzaamheden en 3 dagen relaties bezoeken.  Ons werkgebied omvat Nederland en België.

 

Het spreekt voor zich dat we ons, voor zo lang het nodig is, aan de maartregelen inzake COVID-019 houden: bezoeken zullen voorlopig meestentijds online plaatsvinden.

 

Wat maakt jou succesvol?

We verwachten van je dat je in deze job op HBO niveau functioneert en dat je zelfstandig, resultaatgericht en pro – actief werkt.

Je stapt gemakkelijk op mensen af en je huivert niet om een goed telefoongesprek aan te gaan. Je bent in staat om met een commerciële inslag duurzame klantrelaties aan te gaan.

Het spreekt voor zich dat je zowel mondeling als schriftelijk goed kunt communiceren. Beheersing van de Engelse taal is een must. Als ook de begrippen doortastend en enthousiast op jou van toepassing zijn, dan is dit de vacature om op te solliciteren en met ons in contact te komen.

 

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een enthousiast en ervaren team van professionals die je graag willen helpen om alle benodigde kennis te vergaren. Wij bieden je een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een laptop, telefoon en leaseauto.

 

Je toekomstige leidinggevende Saskia Mouws (Account Manager) kan je nog veel meer vertellen over deze functie en over Informa. Aarzel niet om haar te bellen of te mailen als je vragen hebt of wilt solliciteren. Check ook even onze websites www.informa.nl en www.datablueprint.nl: daar krijg je een goede indruk van Informa.

 

 

Informa speelt een sleutelrol bij advisering, implementatie en opleiding in zowel Information Management als Data Governance trajecten. Onze professionals luisteren naar de wensen en verwachtingen van de klant. Grote en kleinere ondernemingen schakelen onze expertise in als het gaat om bijvoorbeeld Datawarehouse-vraagstukken, Datamanagementtrajecten en Securityaangelegenheden. Het Information Management portfolio van IBM vormt hiervoor een solide en professionele basis.