Vacature Sales Assistant

Informa: We love data!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien ben jij dan degene die ons team komt versterken als

Sales Assistant

In deze functie verleen je ondersteuning aan de accountmanager door o.a. het opstellen, uitwerken en opvolgen van gedetailleerde offertes, het tijdig versturen en opvolgen van software onderhouds-contracten, klanten adviseren over software volgens de IBM licentievoorwaarden,  digitaal indienen van aanbestedingen, monitoren van service aanvragen en aanbestedingen op diverse websites, telefonisch afspraken maken voor de accountmanager, nieuwsberichten posten op onze website (WordPress), social media beheren en nog veel meer.

We verwachten van je dat je accuraat en zelfstandig kunt denken en handelen. Voel je gesteund door een ervaren team van professionals die je kunnen helpen om alle benodigde kennis te vergaren en je zo te ontwikkelen tot een hands-on duizendpoot die thuis is in de complexe wereld van data.

In deze job werk je op HBO niveau en kun je laten zien dat je een servicegerichte instelling hebt en over goede en prettige communicatieve vaardigheden beschikt. Een goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk, Frans is een pré. Verder moet je goed uit de voeten kunnen met het Office-pakket en je weg weten te vinden in de social media, met name Linkedin.

Je komt te werken in een enthousiast team en geniet van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie betreft dit een dienstverband van 20 uur, waarbij uitbreiding tot een full time werkweek tot de mogelijkheden behoort.

Je toekomstige leidinggevende Saskia Mouws (Account Manager) kan je nog veel meer vertellen over de functie en over Informa. Aarzel niet om haar te bellen of te mailen als je vragen hebt of wilt solliciteren. Check ook even onze websites www.informa.nl en www.datablueprint.nl: daar krijg je een goede indruk van Informa.

 

Informa speelt een sleutelrol bij advisering, implementatie en opleiding in zowel Information Management als Data Governance trajecten. Onze professionals luisteren naar de wensen en verwachtingen van de klant. Grote en kleinere ondernemingen schakelen onze expertise in als het gaat om bijvoorbeeld Datawarehouse-vraagstukken, Datamanagementtrajecten en Securityaangelegenheden. Het Information Management portfolio van IBM vormt hiervoor een solide en professionele basis.