Vacature Support Medewerker Professional Services

Informa: We love data!

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien ben jij dan degene die ons team komt versterken als

 

Support Medewerker Professional Services

 

In deze functie verleen je telefonisch en online support aan onze opdrachtgevers op het gebied van IBM software producten die onderdeel zijn van het Information Management portfolio en raakvlakken hebben met zowel database, data-integratie als datasecurity.

We verwachten van je dat je zelfstandig, analytisch en oplossingsgericht kunt denken en handelen. Voel je gesteund door een ervaren team van professionals die, als het nodig is, dieper op de materie in gaan en een support-call samen met je uitwerken en afhandelen.

In deze job werk je op HBO niveau en kun je laten zien dat je een servicegerichte instelling hebt en over goede en prettige communicatieve vaardigheden beschikt.

Je komt te werken in een enthousiast team en geniet van goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je toekomstige leidinggevende Rob Prop (Manager Professional Services) kan je nog veel meer vertellen over de functie en over Informa. Aarzel niet om hem te bellen of te mailen als je vragen hebt of wilt solliciteren. Check ook even onze websites www.informa.nl en www.datablueprint.nl: daar krijg je een goede indruk van Informa.

 

Informa speelt een sleutelrol bij advisering, implementatie en opleiding in zowel Information Management als Data Governance trajecten. Onze professionals luisteren naar de wensen en verwachtingen van de klant. Grote en kleinere ondernemingen schakelen onze expertise in als het gaat om bijvoorbeeld Datawarehouse-vraagstukken, Datamanagementtrajecten en Securityaangelegenheden. Het Information Management portfolio van IBM vormt hiervoor een solide en professionele basis.