Vitamine D(ata)! Webinars mei 2020

Informa heeft niet stil gezeten in de afgelopen weken. We hebben ons gebogen over de vraag: “Hoe kunnen wij onze klanten nu en in de toekomst het beste helpen om hun data gezond te houden?” 

Immers: meer dan ooit tevoren is het iedereen in de afgelopen tijd duidelijk geworden dat de beschikbaarheid van data van groot belang is om, onder andere, op afstand te kunnen werken, de werkprocessen voort te zetten en onderbouwde keuzes te maken.

Het antwoord hebben wij gevonden in het aanbieden van heldere inzichten en informatie. Met dit doel hebben onze dataprofessionals een drietal gratis webinars samengesteld. De webinars hebben een technische inslag en behandelen de volgende topics:

  • Data-integratie (12 mei 2020 om 14.30 uur)
  • Data-kwaliteit (19 mei 2020 om 14.30 uur)
  • Data-beveiliging (26 mei 2020 om 14.30 uur)

Wij nodigen u van harte uit voor het eerste webinar “Data-integratie” dat gehouden wordt op dinsdag 12 mei om 14.30 uur.

De volgende zaken komen aan de orde:

  • opheffen data-silo’s (om een éénduidig, integraal beeld van uw data te creëren);
  • integratie / doorloop-tijd en gewenste aflevertijden (voor-en  nadelen over online, nearline en offline);
  • schaalbaarheid (toekomstproof maken van data en toepassingen met het zicht op groei en uitbreiding);
  • time-to-market (versnellen en inspringen op marktontwikkelingen);
  • hoe ziet de voorbereidingsfase van het implementatie er uit? (veranderingen in rollen en processen).

Het webinar wordt verzorgd door onze expert Rob Prop en zal ongeveer 30-45 minuten duren. Vanzelfsprekend krijgt u tijdens het webinar de gelegenheid om vragen te stellen.

U kunt zichzelf voor het webinar inschrijven door het sturen van een e-mail naar sales@informa.nl. U ontvangt vervolgens van ons een bevestiging en een link voor de deelname.

Voor de 2 volgende webinars ontvangt u tijdig een aparte uitnodiging.

Wij hopen u online te verwelkomen op 12 mei en zullen u dan voorzien van de nodige Vitamine D(ata) om goed geïnformeerd de toekomst tegemoet te gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie