Slide background

Wat doet Informa?

Informa is IBM Premier Business Partner en richt zich op het krachtige IBM Information Management Portofolio.

Wij leveren en ondersteunen de IBM productlijnen: Informix, DB2, Infosphere, DataStage, Data Replication, Optim, Guardium en Cognos. Deze software, onze specialistische kennis en ruime ervaring resulteren in succesvolle Data Management -en Business Intelligenceprojecten.

Waarom Informa?

Informa is sterk in data! Informa speelt een sleutelrol bij advisering, implementatie en opleiding in zowel Information Management als Business Intelligence oplossingen. Onze professionals luisteren naar de wensen en verwachtingen van de klant. Grote en kleinere ondernemingen schakelen onze expertise in als het gaat om bijvoorbeeld Datawarehouse-vraagstukken, Datamangementtrajecten en Securityaangelegenheden. Het is onze taak om de mogelijkheden en wensen te analyseren en deze te vertalen in een heldere opzet voor een geslaagd Data Management -of Business Intelligenceproject. Het Information Management portfolio van IBM vormt hiervoor een solide basis. We doorlopen dit traject samen met de opdrachtgever; met een scherpe blik op resultaat en toekomst!

Wat kan Informa betekenen voor afstudeerders en recent afgestudeerden op MBO- en HBO niveau (ICT)?

Informa biedt diverse mogelijkheden voor enthousiaste, jonge mensen.

  • Heb je affiniteit met Information Management en/ of Business Intelligence?
  • Wil je jezelf ontwikkelen in een professionele organisatie?
  • Sta je open voor een functie waarin je zelfstandig kunt werken maar waarin je ook een prettige en professionele communicatie kunt voeren met opdrachtgevers en collega’s?

Als je deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, stellen we voor om contact op te nemen door hier te klikken.

IBM_Image