Slide background
Business Intelligence Solutions
Informa speelt een sleutelrol bij advisering, implementatie en opleiding
in Business Intelligence oplossingen. Informa: sterk in data, uw data!

Informa is sterk in data, uw data!

Informa speelt een sleutelrol bij advisering, implementatie en opleiding in Business Intelligence oplossingen. Onze professionals luisteren naar de wensen en verwachtingen van de klant.

Zij analyseren de mogelijkheden en vertalen dit in een heldere opzet voor een geslaagd Business Intelligence project. Het Information Management portfolio van IBM vormt hiervoor een solide basis. We doorlopen dit traject samen met de opdrachtgever; met een scherpe blik op resultaat en toekomst!

BIQ, een krachtige en zeer gebruiksvriendelijke BI-tool

BIQ is eenvoudig te implementeren is in uw bestaande omgeving. Het sluit naadloos aan op alle gangbare databases en bedrijfsapplicaties waardoor geen ingrijpende wijzigingen en kostbare migraties nodig zijn. Lees meer >

De aanwezige data wordt opgeslagen in een IBM DB2 database en Cubing Engine voert de zoekopdrachten en analyses uit. De gewenste resultaten worden via Alpha Blox en/of Cognos als een webpagina aan u gepresenteerd. Dit complete proces speelt zich af achter de schermen en vraagt minimaal beheer en onderhoud.

U bepaalt zelf welke informatie of rapportage u wilt zien en op welk moment. U bent niet langer afhankelijk van de input van anderen. De data is snel oproepbaar en betrouwbaar. Met de verkregen informatie uit BIQ kunt u direct aan de slag: adequaat managen en gefundeerde beslissingen nemen voor de toekomst.

BIQ is door Informa ontwikkeld met IBM Information Management Software.

saskia_01

Saskia Mouws, Sales Manager

Stel uw vraag aan Saskia

Bel +31 (0)88 88 77 888 of vul het formulier in

Reactie solutions

Een moment geduld aub.