IBM Databases

IBM Databases

Dataservers zijn onze specialiteit. Dat is een bewuste keuze, waar we al jaren achter staan. De ontwikkeling van onze database-expertise loopt vrijwel parallel met de geschiedenis van de IBM databases. Waar nodig hebben we ons werkveld verbreed om klanten op maat te kunnen ondersteunen. Dat betekent concreet dat we specialisten zijn op het vlak van IBM Informix, IBM DB2 en IBM SolidDB.

Informix, SolidDB  en DB2 zijn krachtige dataservers die in de markt bekend staan om hun goede prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Omdat deze dataservers onderdeel zijn van het IBM Information Management portfolio worden sterke punten waar mogelijk uitgewisseld. Op die manier profiteren klanten van de krachten van deze dataservers.

Onze kennis zetten we niet alleen direct in bij onze klanten. Als dataserver-experts benutten we onze kennis van de praktijk ook voor de ontwikkeling van nieuwe data-oplossingen door IBM. Onze specialisten zijn bijvoorbeeld nauw betrokken bij bètatrajecten van nieuwe versies. Op die manier hebben we een directe link met de Informix, SolidDB en DB2 ontwikkelaars van IBM. Daarnaast maken we deel uit van de IBM Informix Customer Advisory Council. Dit exclusieve gezelschap databasespecialisten levert een concrete bijdrage aan de ontwikkeling en testen van nieuwe functionaliteit.