Slide background
Een krachtige & gebruiksvriendelijke BI-tool
BIQ is eenvoudig te implementeren is in uw bestaande omgeving. Het sluit naadloos aan op alle gangbare databases
en bedrijfsapplicaties waardoor geen ingrijpende wijzigingen en kostbare migraties nodig zijn.

BIQ

…benut de waardevolle informatie die opgeslagen ligt in uw ICT omgeving

Met BIQ kunt u uit de diverse gegevensbronnen binnen uw organisatie de gegevens destilleren die van belang zijn voor het direct managen van de onderneming én een strategie formuleren voor de toekomst.

…presenteert in een overzichtelijk dashboard

Alle relevante gegevens voor sturing en besluitvorming worden gepresenteerd in één scherm. BIQ verzamelt volledig automatisch alle informatie uit de diverse databronnen. U bedient slechts het dashboard. Hierdoor behaalt u tijdwinst en realiseert u kostenbesparingen bij het samenstellen van rapportages en overzichten.

…verstrekt realtime informatie

Met één muisklik overziet u de actuele status van de onderneming. Alle data is snel oproepbaar en betrouwbaar, ongeacht het detailniveau waarop u wilt managen.

…is goed en krachtig beveiligd

Door de duidelijke autorisatiestructuur bepaalt u zelf welke informatie of rapportage door wie en op welk moment kan worden bekeken.

…omvat geen hoge implementatie- en beheerskosten

BIQ sluit naadloos aan op alle gangbare databases en bedrijfsapplicaties. Er zijn geen ingrijpende wijzigingen of kostbare migraties nodig om BIQ in uw bestaande ICT omgeving te implementeren.

…scoort met het delen van resultaten

BIQ bewijst haar meerwaarde doordat de verkregen resultaten overzichtelijk te delen zijn met bijvoorbeeld afdelingen, klanten of leveranciers. BIQ stelt u in staat u te onderscheiden van concurrenten.

saskia_01

Saskia Mouws, Sales Manager

Stel uw vraag aan Saskia

Bel +31 (0)88 88 77 888 of vul het formulier in

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Solutions vraag

Uw bericht